Поливна система в Малинова долина 3

Изграждане на автоматизирана напоителна система в Малинова долина.

Използвани са разпръсквачи тип spray с дюзи MPRotator на HUNTER. Дюзите MPRotator на HUNTER са сред най-ефективните и икономични системи за напояване. Те осигуряват равномерно разпределение на водата върху земята, като същевременно намаляват загубите от изпарение и ерозиране на почвата. Дюзите MPRotator позволяват на разпръсквачите да работят с по-ниско налягане, като по този начин намаляват разхода на вода.

Програматорът е X2. Програматорът X2 е създаден за управление на напоителните системи. Той е лесен за програмиране и осигурява автоматично управление на водното количество, което е необходимо за работата на разпръсквачите. С помощта на програматора X2, собственикът може да контролира времето и продължителността на поливането и да оптимизира използването на водата.

Захранването е от кладенец с потопяема помпа Scuba.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вземи оферта

Ако желаете да получите оферта от нас, без никакви финансови ангажименти и излишни обвързаности, свържете се с нас! Разкажете ни за проекта си, а нашите специалисти ще посетят обекта и на място, за да предложат детайлно решение.