поливна система Office 1

Поливна система на Office 1 на бул. Джеймс Баучер.

Системата се захранва от водопровода, като сме използвали буферен резервоар с обем 1000 литра и помпа Speroni за нагнетяване на налягане, както и Grundfos PM1 за управление на потока.  Това осигурява постоянен поток на вода към разпръсквачите и позволява на системата да функционира ефективно дори при ниско налягане на водата в мрежата.

Разпръсквачите, които сме използвали са Pro spray с дюзи MP Rotator. Дюзите MP Rotator осигуряват по-равномерно разпределение на водата и по-ефективно използване на водата, което позволява на системата да работи по-икономично.

Като цяло, поливната система на Office 1 на бул. Джеймс Баучер е една от най-ефективните и икономични системи за поливане, която може да се използва в градската среда. Тя е проектирана с цел да осигури оптимални условия за растеж на растенията и зелените площи, като в същото време използва по-малко вода и е по-икономична от други системи за поливане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вземи оферта

Ако желаете да получите оферта от нас, без никакви финансови ангажименти и излишни обвързаности, свържете се с нас! Разкажете ни за проекта си, а нашите специалисти ще посетят обекта и на място, за да предложат детайлно решение.