Поливна система на парка в Мрамор

Инсталирахме автоматизирана поливна система на парка в центъра на село Мрамор.

Монтираните роторни разпръсквачи PGP, PGJ и Pro spray с дюзи MP Rotator гарантират равномерно разпръскване на водата върху зелените площи.

За нуждите на напояването на парка е направен сондаж, който се отличава с висока ефективност. В този сондаж е монтирана сондажна помпа Grundfos, която е сред най-качествените помпи за напояване в света.

Системата е управлявана от програматор X-Core с 8 станции, който позволява на операторите да задават продължителноста и честотата на напояването, според нуждите на зелените площи. Това ще намали ненужното разходване на вода, което е особено важно в периоди на засушаване.

Новата автоматизирана поливна система ще осигури на жителите на село Мрамор поддръжка на зелените площи в парка в центъра на града, като едновременно с това ще намали разходите за поддръжка на парка и ще допринесе за ефективно използване на водните ресурси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вземи оферта

Ако желаете да получите оферта от нас, без никакви финансови ангажименти и излишни обвързаности, свържете се с нас! Разкажете ни за проекта си, а нашите специалисти ще посетят обекта и на място, за да предложат детайлно решение.