интериорно озеленяване – Банка ДСК бул. Стамболийски – 6

Озеленяване на етаж 6 в офисна сграда на Банка ДСК на бул. Стамболийски със стайни растения в кашпи изработени по поръчка.

Озеленяването на работното място може да има значително въздействие върху продуктивността и настроението на служителите. Точно това решиха да направят в Банка ДСК, планувайки ремонта за обновлението на офисното пространство, като ни се довериха да проектираме озеленяването със стайни растения.

Стайните растения не само ще помогнат за по-добро качество на въздуха, но и ще добавят зеленина и естетика в работното пространство. Те могат да намалят нивата на стрес и да подобрят настроението, което може да има положителен ефект върху ефективността на служителите.

Растения,  които сме използвали предви слабата осветеност на помещенията са Philodendron Xanadu, Zamioculcas zamiifolia, Scindapsus, Kentia, Chlorophytum Ocean,Singonium и много други.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вземи оферта

Ако желаете да получите оферта от нас, без никакви финансови ангажименти и излишни обвързаности, свържете се с нас! Разкажете ни за проекта си, а нашите специалисти ще посетят обекта и на място, за да предложат детайлно решение.